Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok
Skiinfo biedt de meest uitgebreide database van Nederland skicams en Nederland wintersportfoto's. Kies een skigebied hieronder voor meer informatie of bezoek onze overzichtspagina met Nederland skigebieden.

Advertentie

0
Skigebieden met meer dan 20 cm sneeuwval in de laatste 24 uur Op zoek naar de sneeuw?
Mis geen enkel Powder Alert! Aanmelden!

Laatste nieuws

Met je kleuter op skiles - ©Jurgen Groenwals

Met je kleuter op skiles

Reeds dagenlang krijg ik dezelfde reeks vragen: "Wanneer gaan we nu skiën? Hoeveel keer moet ik nog slapen vooraleer ik ga skiën? Mag ik volgende keer mee met jou als je gaat skiën?" Op de echte skivakantie is het voor ons vierjarig dochtertje nog even wachten tot de Paasvakantie. Maar om alvast ...

Volledig artikel

Skidôme-rider Erik Bastiaansen wereldkampioen  - ©Skidôme

Skidôme-rider Erik Bastiaansen wereldkampioen

Hij kwam, deed een perfecte final run en overwon: 17-jarig Skidôme rider Erik Bastiaansen pakt wereldtitel op het WK voor junioren in China (Yabuli).

Volledig artikel

Valentijn in de sneeuw - ©Jack Affleck

Valentijn in de sneeuw

14 februari staat in het teken van de geliefden. En wat is er mooier dan Valentijn in de sneeuw te vieren. We geven je alvast negen mogeliijkheden om samen met je geliefde een heerlijk romantische tijd te beleven. Of misschien wel de liefde van je leven te vinden.

Volledig artikel

Skidôme-talenten Erik en Ziggey stromen door naar wereldtop - ©Skidôme

Skidôme-talenten Erik en Ziggey stromen door naar wereldtop

Erik Bastiaansen en Ziggey van Bouwhorst hebben een nieuwe uitdaging op de agenda staan: het “Youth World Championship” in maart gehouden in Yabuli, China. Dit is mede te danken aan de indrukwekkende resultaten uit het huidige wedstrijdseizoen.

Volledig artikel

Nieuwe internationale opleidingsorganisatie voor skiërs en snowboarders krijgt de naam ‘Snow College’  - ©Snow College

Nieuwe internationale opleidingsorganisatie voor skiërs en snowboarders krijgt de naam ‘Snow College’

Snow Academy slaat de handen ineen met Skidôme en de Niederösterreichischen Landesskilehrerverband (N.O.E.S.L.V.), een van de hoogst gerespecteerde skilerareninstanties van Oostenrijk. De krachten worden gebundeld om ski- en snowboardopleidingen aan te bieden met officiële Oostenrijkse erkenning...

Volledig artikel

Advertentie

Advertentie