Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok

The North Face en de kunst van de laagjes

27e februari 2017 | Skiinfo

The North Face Summit Series - ©Eric Verbiest

The North Face Summit Series

Copyright: Eric Verbiest

Het laagjessysteem is reeds lange tijd de meest geschikte manier van kleden op wintersport. Elke laagje heeft zijn eigen functie en afhankelijk van de weersomstandigheden kies je voor meer of minder isolerende laagjes. Dat hebben ze bij The North Face goed begrepen. Hun nieuwe Summit Series gaat in zes lagen van thermisch ondergoed tot heel erg dikke donsjas. De afgelopen maanden gebruikten wij deze Summit Series tijdens zowel een gure, bitterkoude sneeuwstorm als onder een heerlijk voorjaarszonnetje. We gingen ermee toeren, maar rijden eveneens met sneeuwscooters. We gingen freeriden en cruisen over pistes. In werkelijk alle omstandigheden waren wij danig onder de indruk van de topcollectie van The North Face. 

Een overzicht van alle laagjes aan de hand van de nieuwe Summit Series.

Fotogalerij

Alles weergeven

Deze complete Summit Series, in de zes lagen, biedt de ultieme bescherming tegen eender welke omstandigheden op de berg. Naargelang de weersomstandigheden of activiteiten speel je met de verschillende laagjes om zo steeds perfect gekleed de stevigste expedities aan te vatten. Natuurlijk zijn alle lagen ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!

Advertentie