Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok

De eerste laag - Summit Series L1 legging en shirt

27e februari 2017 | Skiinfo

The North Face - L1 Shirt - ©The North Face

The North Face - L1 Shirt

Copyright: The North Face

De eerste laag draag je rechtstreeks op je huid en dat betekent dat zweet moet worden afgevoerd. Dunne onderkleding die strak tegen het lichaam zit en vocht kan transporteren is hier aangewezen. De eerste laag is meestal van kunststof. Maar ook merinoswol scoort bijzonder goed. Kies een stof die niet kriebelt, goed isoleert, lang fris blijft ruiken en een goede pasvorm heeft.

Bij The North Face Summit Series betekent dit de L1 Legging en een shirt met lange mouwen en om maar meteen de conclusie prijs te geven: dit is uitstekend thermisch ondergoed. De legging heeft geen naden en houdt de warmte heel erg goed vast. De pasvorm is perfect en het ademend vermogen staat helemaal op punt. Het is licht en aangenaam op de huid te dragen. Het shirt heeft een halve rits wat de ventilatie absoluut bevordert en het thermisch materiaal zorgt voor zonewarmte. De minimale naden maken dat het gewoon heel erg comfortabel dragen is. Zelfs tijdens de zwaarste inspanningen bleef ons bovenlichaam helemaal droog in dit L1-shirt.

Legging: €80 / Shirt: €100 

Fotogalerij

Alles weergeven

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!

Advertentie