Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Privacybeleid
Ok

The North Face Summit Series L6 Donsjas

27e februari 2017 | Skiinfo

The North Face - L6 Donsjas - ©Eric Verbiest

The North Face - L6 Donsjas

Copyright: Eric Verbiest

Donsjassen zijn heerlijk warm, maar kunnen niet goed overweg met vocht. Hou daar rekening mee wanneer er mogelijk een sneeuwstorm aankomt.

Op die dagen waarin het echt bitter- en bitterkoud is, dan brengt deze donsjas redding. Dit is de ultieme jas voor extreme koude op de bergtop. Wij droegen deze jas tijdens een nachtelijke sneeuwscooter-tocht en blijven gewoon lekker genieten van de comfortabele warmte. 800 gram ganzendons, geplaatst in een Z-wafelconstructie zorgt voor warmte en berscherming. Het lijkt wel alsof je in een heerlijk warme slaapzak kruipt. De FuseForm zorgt voor doelgerichte scheurbestendigheid zonder in te boeten aan de benodigde bewegingsvrijheid. Dit is een extra warme buitenlaag die je over alle andere lagen heen kan aantrekken. Het capuchon gaat uiteraard over de helm en heeft een eenvoudig sluitsysteem. De borstzakken en steekzakken zijn diep. Alle ritssluitingen zijn extra beschermd om kou en wind geen enkele kans te geven. De rits is eveneens van onder af te bedienen, zodat je ook met klimgordel niet in de problemen komt. 

L6 Donsjas: €650 

Fotogalerij

Alles weergeven

 

Advertentie

Advertentie

Haal meer uit Skiinfo!

Bekijk de actuele sneeuwhoogte, webcambeelden en weersverwachting van je favoriete skigebied. Speciale acties op verblijf en skipas, zeker even bekijken voor je skivakantie!

Advertentie