Ook het Zwitserse Davos-Klosters biedt meerdere kinderpistes met uitgebreide voorzieningen. Het "Madrisaland" is een fantasiewereld van 90.000m² voor de hele familie met een snowtubebaan, sneeuwscooterparcours en big airbag voor de waaghalzen. Ook vind je er een giant slalom piste en een race-afdaling met tovertapijten, een draaimolen en een luchtkasteel zorgen ook voor pret om het skiën heen.

In het Madrisaland is ook indoor vermaak beschikbaar. Kinderen kunnen onder toezicht gratis binnen spelen in de speelhut. Als je er een tijdje op eigen houtje op uit wilt, kun je je kinderen aan de Stutzli Kinderclub toevertrouwen (voor kinderen tot zes jaar).

Het Pischa kinderland, aan het bergstation van de Pischa skilift, biedt drie geprepareerde pistes bediend door twee kinderliften. Je kunt er ook snowtuben. Er staan comfortabele strandstoelen klaar, voor als je zin hebt om onder het genot van een drankje of een hapje je kids bij het skiën gade te slaan. In het Pischa skigebied kunnen kinderen tevens onder begeleiding hun eerste stappen in de wereld van de wintersport zetten. Ouders kunnen dan ondertussen elders hun eigen uitdagingen opzoeken, en weten daarbij dat hun kinderen in goede handen zijn. Op de oefenweides van Bolgen en Bünda vind je meer mogelijkheden voor skilessen voor kinderen. De "Bobo Club" (Bolgen) is er voor kinderen vanaf vier jaar. De Skischool Davos biedt in het Bündagebied in het dorp de "Snowgarden" voor kinderen vanaf de drie jaar.

Op de Rinerhorn vind je een grappige attractie voor kinderen: het dwergenparcours is een glooiende slalompiste waarbij je je tussen de dwergen en heksen moet zien te manoeuvreren.