Binnen tien dagen sluit het skigebied van Val Thorens zijn pistes tot aan het volgende seizoen … 160 cm aan sneeuw en een aantal bijzondere activiteiten wachten echter nog op de laatste vakantievierders!

MEER DAN 20 ACTIVITEITEN TIJDENS DE APOTHEOSE DAYS

Sinds vijf jaar zijn de 'Apotheose Days' het evenement Made in Val Tho dat skiliefhebbers, families en vrienden bij elkaar brengt, om samen te genieten van de laatste afdalingen van de lente en dit bijzondere moment met elkaar te delen. Iedereen is welkom, of men nu kan skiën of niet.

Van 22 april t/m 1 mei staan de straatkunsten weer in het middelpunt en brengen een vleugje gekte naar het skigebied.

De Rue Caron verandert in een echt attractiepark waar spektakel en plezier zich afwisselen met nieuwe buitengewone activiteiten: Badabulle (luchtkussen om te stoeien en elkaar uit te dagen!), street en snow golf, electrische quads in de sneeuw, een waterslide, bungy ejection, een big air bag, een kid’z park…..en nog veel meer!

De laatste mogelijkheid om de ski’s nog even onder te binden voordat u uw zwembroek weer uit de kast haalt voor de zomer.

Toegang tot de attracties en activiteiten is gratis.

Volledige programma van de Apotheose Days 

Tijdens dezelfde week komen talrijke Nederlanders tevens naar Val Thorens ter gelegenheid van de “Dutch Week” om Koningsdag samen te vieren in een gezellige sfeer. Het dorp kleurt oranje tijdens deze feestweek met talrijke speciale activiteiten!


 EN DAN HET LAATSTE EVENEMENT: DE AFSLUITING VAN HET SKISEIZOEN VAN VAL THORENS OP 1 MEI.