In het vijfsterrenskigebied, in het hart van Paradiski, is de klant gastheer op een unieke plaats.

Arc 1950 Le Village stelt een een uniek dorpscconcept voor datgeïntegreerd is in het hart van een grandioze omgeving. Dankzij de investeringen en inspanningen van Pierre & Vacances Premium, appartementseigenaren, de lokale handelaars en het managementteam, kreeg Arc 1950 Le Village onlangs twee nieuwe onderscheidingen: enerzijds een vijfsterrenranking als toeristische bestemming en anderzijds het ‘Uitmuntend Certificaat’ van de beroemde website TripAdvisor.

 

Vakantie in alle rust

Arc 1950 Le Village wil zijn gasten een magisch recept aanbieden: een echt leven in een traditioneel dorp met een neo-retro-architectuur in combinatie met een pakket aan subtiel geïntegreerde diensten en een totale ski-ervaring. Arc 1950 Le Village ontpopt zich als een heuse cocon van comfort en plezier.

Overtuigd of gewoon haastig? Enkele weken worden alvast tegen gunstige tarieven aangeboden:

  • ‘Early booking' voor de kerstweek met 30% korting voor elke boeking gemaakt vóór 7 november.
  • ‘Early booking’ voor de week van 7 tot 14 april 2018 (Belgische vakantieweek zonder Franse feestdagen) met 20% korting voor alle boekingen gemaakt vóór 7 november.

 

Skiën in XXL-modus ... zelfs voor de jongsten

Arc 1950 Le Village biedt de meest exclusieve toegang tot het fantastische skigebied Paradiski, een bijna onbegrensde speeltuin met 260 pistes en niet minder dan 425 pistekilometers. Alles is er gericht op zowel sportieve-, recreatieve als rustzoekende skiërs ... en ook aan de kinderen wordt gedacht:

  • de P'tit Cariboo Club verzorgt kinderen van 9 maanden tot 3 jaar oud
  • de Cariboo's Club biedt aan kinderen van 3 tot 13 jaar een verscheidenheid aan activiteiten en een ludieke leermanier voor wintersporten
  • backcountry-cursussen met freeride-initiatie en freestyle voor tieners
  • of de Base Camp-stage waarin tieners op een speelse manier alles over sneeuw en het te volgen scenario in noodsituaties (arva, schep, sonde, oriëntatiecursus) leren, maar ook het maken van hun eigen film (draaien en monteren) om die vervolgens op sociale media te delen!
 

Elke week feest in het dorp!

Arc 1950 Le Village biedt een totaalervaring voor hen die graag feestvieren. Elke week leven de vakantiegangers op het ritme van een ander thema dat elke dag wordt gevierd en dit via activiteiten, spelletjes en shows voor iedereen. Met Russisch Kerstmis en St. Patrick's Day - maar ook met meer traditionele festivals zoals Kerstmis, carnaval of Pasen - wordt de cultuur van de hele wereld gevierd. Andere weken zijn dan weer meer gericht op sport:

  • de terugkeer van de Franse Freeride World Qualifier van 29 januari tot 4 februari. Dit is een uitgelezen kans om alle facetten van freeride te ontdekken door middel van wedstrijden, filmvertoningen, bewustmaking en initiatie tot bergredding en de organisatie van freeride-cursussen voor volwassenen en kinderen.
  • dStar Trail op 16 maart: een loopwedstrijd over een parkoers van elf kilometer lang (en 710 meter hoogteverschil) verbindt - ’s nachts - Arc 1800 en Arc 1950 Le Village

De glamour-bestemming bij uitstek

Arc 1950 Le Village wordt steeds meer een glamoureus skigebied. Glamour met hoofdletter G! Als bewijs daarvan wordt van 16 tot 23 december de rode loper uitgerold voor de sterren van het grote scherm tijdens het ‘Festival du film Européen des Arcs.

 

Tijdens de Russische kerstfeesten - van 6 tot 13 januari - wordt in het hart van het dorp de hoogst gelegen modeshow van Europa georganiseerd ... diamanten en glitter gegarandeerd! De glamoureuze kant van het dorp wordt ook weerspiegeld in zijn winkelervaring. Te voet of op ski's, een winkeldag met uitzicht op de Mont Blanc blijft een bijzondere ervaring! Alle winkels en bijna evenveel bars en restaurants zijn makkelijk toegankelijk vanuit je verblijfplaats.

Zodra de pistes sluitenveranderen bars en pubs in après-ski tempels met jazz-, poprock- en zelfs rockabilly-concerten’s Avonds wordt de charme nog verder versterkt.

Vermeldenswaardig is eveneens de markt op de ‘Place de l’horloge’ waar je elke donderdag lokale producten kan proeven en kopen.


Het record voor zwembaden per vierkante meter

Op zoek naar een moment van ontspanning in deze prachtige omgeving? The Deep Nature Spa van Arc 1950 Le Village is een uitzonderlijk mineraal universum van duizend vierkante meter en volledig toegewijd aan welzijn en ontspanning, waaronder een 30° warm ontspanningsbad, een douche en ijsfontein, een 45° warme sauna, een warm- en koudezintuigparkoers en een fijne relaxruimte. En voor de meest veeleisenden, zijn er achtverwarmde buitenzwembaden in het dorp (dat is een per residentie), acht jacuzzi's enevenveel fitnesszalen.

 

Arc 1950 Le Village is bereikbaar per auto (940 kilometer van Brussel), per trein (Thalys van Brussel naar het station van Bourg-Saint-Maurice) of per vliegtuig naar de luchthavens Lyon en Genève.

 

Voor meer informatie:  www.arc1950.com